• 0728 188 812
 • Livrare gratuita

Regulament

ACT ADITIONAL

Din: 18.05.2023

la

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998 decide urmatoarele modificari la Regulament:

Lista produselor participante şi punctajul aferent fiecărui produs este urmatoarea:

Nr. crt.

DENUMIRE PRODUS

NR. PUNCTE

1

ATLAS Adeziv ULTRA GEOFLEX 25 KG

14

2

ATLAS Adeziv GEOFLEX ALB 25 KG

12

3

ATLAS Adeziv GEOFLEX 25 kg

8

4

ATLAS Glet polimeric GTA 18 kg

15

5

ATLAS Hidroizolatie WODER E 5 kg

14

6

ATLAS Vopsea latex PROWHITE 10 L

27

7

ATLAS Vopsea siliconica SALTA 10 L

35

8

ATLAS TENCUIALA SILICONICA 25 kg

35

9

ATLAS Amorsa CERPLAST 15 KG

18

10

ATLAS Grund ULTRAGRUNT 5 kg

20

11

ATLAS Grund GRUNTO-PLAST 5 kg

9

12

ATLAS Grund GRUNTO-PLAST 20 kg

24

13

CESAL Hidroizolatie HYDROLASTIK 16 KG

35

14

CESAL Amorsa DYSPERBIT 10KG

14

15

CESAL Sapa AUTO-NIVEL RAPID 25 KG

8

16

CESAL Glet FIN GLET 20 KG

8

17

CESAL Glet umplere BASIC GLET 20 KG

4

18

CESAL CHIT ROST 2 kg

3

19

CESAL Adeziv UNIVERSAL ALB  20 KG

5

20

CESAL Adeziv UNIVERSAL 25 KG

4

21

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN 25 KG

2

22

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN1 ALB 25 KG

4

23

CESAL Adeziv GELFLEX 25 KG

6

24

CESAL Amorsa UNI GRUND 5 L

7

25

CESAL Amorsa UNI GRUND 1 L

1

26

CESAL Adeziv GIFIX 20KG

5

27

ATLAS Adeziv ULTRA ALB GEOFLEX 25 kg

16

28

ATLAS Adeziv GEOFLEX EXPRESS

12

29

Atlas Mortar de reparatii ZW 330

7

30

ATLAS STONER 5 KG

5

31

ATLAS GRUNT NKP 5 KG

10

32

ATLAS PLUS S2HYDRO 15 KG

25

33

M-SYSTEM TAVANE

20

34

M-SYSTEM PARDOSELI

25

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Lista produselor participante si punctajul aferent fiecarui produs ori de cate ori se impune acest lucru,  aceste modificări fiind aduse la cunoștința prin afișarea pe site-ul www.meseriada.ro.

 

 

ACT ADITIONAL

Din: 19.04.2023

la

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998  face urmatoarea corectie la actul aditional din data de 1 aprilie 2023 cu privire la lista produselor participante si punctajul aferent fiecarui produs.

Produsul participant de mai jos avea afisat punctajul gresit de 10 puncte si se va modifica astfel:

Nr. crt.

DENUMIRE PRODUS

NR. PUNCTE

17

CESAL Sapa AUTO-NIVEL RAPID 25 KG

8

 

Prezentul Act Aditional intra in vigoare de la data de 19.04.2023.

Restul prevederilor Regulamentului si Actelor aditionale raman neschimbate.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Lista produselor participante si punctajul aferent fiecarui produs ori de cate ori se impune acest lucru,  aceste modificări fiind aduse la cunoștința prin afișarea pe site-ul www.meseriada.ro.

 

 

ACT ADITIONAL

Din: 01.04.2023

la

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998 decide urmatoarele modificari la Regulament:

Promotie extra in perioada 01.04- 15.05.2023

Campania poarta denumirea de “MESERIADA ITI RASPLATESTE LOIALITATEA!”, se desfasoara in perioada 01.04.2023 – 15.05.2023, in limita stocului disponibil si se adreseaza exclusiv  meseriasilor parteneri  CESAL SA. Premiile se acordă in baza bonurilor/ facturilor incarcate de catre participant pe site-ul www.meseriada.ro sau prin trimiterea pe WhatsApp a dovezii de achizitie (fotografia) bonului fiscal/ facturii, la numarul de telefon 0728.188.812.

In campanie sunt valabile documentele de achizitie (bon sau factura) cu data de emitere cuprinsa intre 01.04 – 15.05.2023, incarcate pana cel tarziu pe 20 Mai 2023, inclusiv si care contin unul sau mai multe produse participante din lista de mai jos.

Premiile  sunt acordate in functie de valoarea produselor  achizitionate, la diferite praguri astfel:

 • Pentru achizitia in valoare de minim 650 Ron pe un bon / factura, din produsele selectate Cesal sau Atlas: Atlas ProWhite, Atlas Salta, , Atlas ZW 330, Atlas NKP, Atlas Stoner, Atlas GTA, Cesal Gifix, Cesal Finglet si Cesal Basic Glet, primesti gratuit un pantalon fara pieptar.

 

 • Pentru achizitia in valoare de minim 900 Ron pe un bon / factura, din produsele selectate Cesal sau Atlas: Atlas Plus S2Hydro, Atlas Geoflex Ultra Alb, Atlas Woder E, Atlas NKP, Atlas ZW 330 si Atlas Geoflex Express, primesti gratuit un pantalon cu pieptar

 

În perioada promot­iei, un meserias va putea beneficia de maxim 4 promotii pe toata perioada campaniei.

Premiile se vor acorda in limita stocului diponibil.

Poza trebuie sa fie clara, astfel incat sa fie indentificate cu usurinta urmatoarele date:

 • Seria si numarul bonului/facturii fiscale
 • Data emiterii
 • Numele magazinului
 • Denumirea completa a produsului/produselor achizitionate (CESAL, ATLAS)
 • Cantitatea achizitionata precum si valoarea acesteia

Valoarea care se ia in calcul pentru atribuirea premiilor este valoarea bruta a produselor participante efectiv achizitionate, cu TVA inclus, conform achizitiilor pe un singur bon. Prin valoare bruta se intelege pretul de vanzare al produsului, stabilit de catre Distribuitorul Cesal, astfel cum apare mentionat  pe  bonul sau factura fiscala.

Pentru validarea castigatorilor, este obligatoriu ca valoarea de achizitie minima a bonului/bonurilor, facturii/facturilor de la Distribuitorii autorizati, sa corespunda  cu valoarea minima ceruta

Nu pot participa la acest Program de fidelizare: parteneri contractuali directi ai Cesal SA., revanzatori ai produselor Cesal si Atlas, angajati  ai:  partenerilor contractuali, revanzatorilor, Cesal SA. si angajati ale celorlalte companii implicate în organizarea şi desfăşurarea programului de fidelizare (agentie de publicitate, etc.) precum si rudele acestora de gradul I si II.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiile Participantilor care incalca conditiile de organizare si regulamentul Campaniei printr-un act de rea-credinta care poate fi considerat o conduita frauduloasa din partea participantilor. Prin conduita frauduloasa se intelege orice acţiune sau inacţiune a Participantului care constituie o incalcare sau o tentativa de incalcare a obligatiilor sale legale sau a celor asumate prin participarea la Campanie, cu intentia de a produce fie Organizatorului un prejudiciu de orice natura sau de a obtine un folosit necuvenit pentru sine sau pentru o alta persoana sau actiunea/ inactiunea Participantului care are drept consecinta producerea unui asemenea prejudiciu sau obtinerea unui asemenea avantaj. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in cazul unor tentative de inselaciune, fals, uz de fals, alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei campanii.

Dupa trimiterea/incarcarea dovezii lizibile de achizitie, participantii la campania promotionala “MESERIADA ITI RASPLATESTE LOIALITATEA” vor fi sunati din partea Organizatorului, in maxim 15 zile lucratoare de la validare, pentru confirmarea premiului si a detaliilor de expediere a acestuia. Organizatorul nu raspunde pentru neconcordanta datelor transmise de catre participant ( ex. Numar telefon gresit, adresa de livrare gresita).

Premiile se trimit Participantilor de catre Organizator, in maxim 20 de zile lucratoare de la validarea dovezii lizibile de achizitie. Nu sunt acceptate nici un fel de reclamatii ulterioare predarii  premiilor.

Organizatorul nu raspunde pentru eventualele  defectiuni ale bunurilor, in acest caz raspunderea apartinand  exclusiv producatorului bunurilor .

Organizatorul nu este responsabil pentru neconformitatile care sunt/pot aparea la premiile acordate.

Participantii au luat cunostinta si sunt de acord ca Organizatorul si/sau oricare dintre asociatii, reprezentantii, angajatii si contractantii sai nu vor fi raspunzatori pentru niciun fel de pierderi, prejudicii, pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, rezultand din sau in legatura cu premiile atribuite.

Nu se va acorda contravaloarea in bani pentru premiile  acordate , sau rest si nici nu se va accepta modificarea caracteristicilor/parametrilor acestora. Un participant poate castiga pana la patru premii.

Bonul fiscal sau factura fiscala trebuie obligatoriu sa contina denumirea clara a produsului ATLAS sau CESAL si sa aiba valoarea minima de 650 lei (TVA inclus), respectiv 900 lei (TVA inclus) pe un singur bon, altfel premiul nu va putea fi acordat.

Prezenta Campanie poate inceta in momentul epuizarii stocului de premii si in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forţă majoră sau în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa,  inclusiv schimbari legislative, de a continua prezenta Campanie. Forta Majora, convenită ca fiind evenimentul imprevizibil şi de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului regulament şi care impiedica partea sau partile sa-şi indeplineasca obligatiile asumate, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert şi Industrie a Romaniei. Incetarea campaniei din motive de caz de forta majora sau caz fortuit asa cum sunt definite acestea in articolul 1351 din Codul Civil nu poate fi considerata sub nici o forma ca fiind din culpa Organizatorului si il absolva pe acesta de orice raspundere.

 

Prezentul Act Aditional intra in vigoare de la data de 01.04.2023.

Restul prevederilor Regulamentului si Actelor aditionale raman neschimbate.

 

 

 

ACT ADITIONAL

Din: 01.04.2023

la

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998 decide urmatoarele modificari la Regulament:

Lista produselor participante şi punctajul aferent fiecărui produs este urmatoarea:

Nr. crt.

DENUMIRE PRODUS

NR. PUNCTE

1

ATLAS Adeziv ULTRA GEOFLEX 25 KG

14

2

ATLAS Adeziv GEOFLEX ALB 25 KG

12

3

ATLAS Adeziv GEOFLEX 25 kg

8

4

ATLAS Glet polimeric GTA 18 kg

15

5

ATLAS Hidroizolatie WODER E 5 kg

14

6

ATLAS Vopsea latex PROWHITE 10 L

27

7

ATLAS Vopsea siliconica SALTA 10 L

35

8

ATLAS TENCUIALA SILICONICA 25 kg

35

9

ATLAS Amorsa CERPLAST 15 KG

18

10

ATLAS Grund ULTRAGRUNT 5 kg

20

11

ATLAS Grund GRUNTO-PLAST 5 kg

9

12

ATLAS Grund GRUNTO-PLAST 20 kg

24

13

CESAL Hidroizolatie HYDROLASTIK 16 KG

35

14

CESAL Amorsa DYSPERBIT 10KG

14

15

CESAL Adeziv ELASTIK ALB 20 KG

11

16

CESAL Adeziv ELASTIK 20 KG

11

17

CESAL Sapa AUTO-NIVEL RAPID 25 KG

10

18

CESAL Glet FIN GLET 20 KG

8

19

CESAL Glet umplere BASIC GLET 20 KG

4

20

CESAL CHIT ROST 2 kg

3

21

CESAL Adeziv UNIVERSAL ALB  20 KG

5

22

CESAL Adeziv UNIVERSAL 25 KG

4

23

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN 25 KG

2

24

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN1 ALB 25 KG

4

25

CESAL Adeziv GELFLEX 25 KG

6

26

CESAL Amorsa UNI GRUND 5 L

7

27

CESAL Amorsa UNI GRUND 1 L

1

28

CESAL Adeziv GIFIX 20KG

5

29

ATLAS Adeziv ULTRA ALB GEOFLEX 25 kg

16

30

ATLAS Adeziv GEOFLEX EXPRESS

12

31

Atlas Mortar de reparatii ZW 330

7

32

ATLAS STONER 5 KG

5

33

ATLAS GRUNT NKP 5 KG

10

34

ATLAS PLUS S2HYDRO 15 KG

25

35

M-SYSTEM TAVANE

20

36

M-SYSTEM PARDOSELI

25

 

Punctajul aferent fiecarui produs participant din lista precizata mai sus este valabil pentru dovezile de achizitie incepand cu data de 1 aprilie 2023 (bonuri fiscale sau facturi fiscale).

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Lista produselor participante si punctajul aferent fiecarui produs ori de cate ori se impune acest lucru,  aceste modificări fiind aduse la cunoștința prin afișarea pe site-ul www.meseriada.ro.

 

 

 

 

ACT ADITIONAL

Din: 13.01.2023

la

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998 decide urmatoarele modificari la Regulament: 

Lista produselor participante şi punctajul aferent fiecărui produs:

 

Nr. crt.

DENUMIRE PRODUS

NR. PUNCTE

1

ATLAS Adeziv ULTRA GEOFLEX 25 KG

10

2

ATLAS Adeziv GEOFLEX ALB 25 KG

8

3

ATLAS Adeziv GEOFLEX 25 kg

6

4

ATLAS Glet polimeric GTA 18 kg

12

5

ATLAS Hidroizolatie WODER E 5 kg

12

6

ATLAS Vopsea latex PROWHITE 10 L

24

7

ATLAS Vopsea siliconica SALTA 10 L

30

8

ATLAS TENCUIALA SILICONICA 25 kg

30

9

ATLAS Amorsa CERPLAST 5 KG

5

10

ATLAS Amorsa CERPLAST 15 KG

15

11

ATLAS Grund ULTRAGRUNT 5 kg

20

12

ATLAS Grund GRUNTO-PLAST 5 kg

7

13

ATLAS Grund GRUNTO-PLAST 20 kg

20

14

CESAL Hidroizolatie HYDROLASTIK 16 KG

30

15

CESAL Amorsa DYSPERBIT 10KG

10

16

CESAL Adeziv ELASTIK ALB 20 KG

10

17

CESAL Adeziv ELASTIK 20 KG

10

18

CESAL Sapa AUTO-NIVEL RAPID 25 KG

6

19

CESAL Glet FIN GLET 20 KG

5

20

CESAL Glet umplere BASIC GLET 20 KG

3

21

CESAL CHIT ROST 2 kg

2

22

CESAL Adeziv UNIVERSAL ALB  20 KG

4

23

CESAL Adeziv UNIVERSAL 25 KG

3

24

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN 25 KG

1

25

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN1 ALB 25 KG

3

26

CESAL Adeziv GELFLEX 25 KG

4

27

CESAL Amorsa UNI GRUND 5 L

5

28

CESAL Amorsa UNI GRUND 1 L

1

29

CESAL Adeziv GIFIX 20KG

4

30

ATLAS Adeziv ULTRA ALB GEOFLEX 25 kg

12

31

ATLAS Adeziv GEOFLEX EXPRESS

10

32

Atlas Mortar de reparatii ZW 330

7

 

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Lista produselor participante si punctajul aferent fiecarui produs ori de cate ori se impune acest lucru,  aceste modificări fiind aduse la cunoștința prin afișarea pe site-ul www.meseriada.ro.

 

ACT ADITIONAL

Din: 31.12.2022

la

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998 decide urmatoarele modificari la Regulament:

ART. 2. DURATA ŞI ARIA DE DESFĂŞURARE A PROGRAMULUI

Programul de fidelizare MESERIADA, va fi organizat și se va desfășura în perioada 11.11.2020 – 31.12.2023 (”Durata Programului”), cu posibilitatea de prelungire. Programul de fidelizare se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si este valabil la achizitia produselor marca CESAL si ATLAS – conform ACT ADITIONAL din 14.09.2022 a prezentului Regulament.

 

 ART. 5. MODUL DE DESFĂŞURARE A PROGRAMULUI

Acumularea de puncte

Participantii la acest Program de fidelizare vor acumula puncte prin incarcarea pe site-ul www.meseriada.ro a bonului fiscal sau facturii fiscale, prin trimiterea prin WhatsApp a dovezii de achizitie (fotografia) bonului fiscal sau facturii fiscale, la numarul de telefon 0728.188.812.

Poza trebuie sa fie clara, astfel incat sa fie indentificate cu usurinta urmatoarele date:

 • Seria si numarul bonului/facturii fiscale
 • Data emiterii
 • Numele magazinului
 • Denumirea completa a produsului/produselor achizitionate (CESAL, ATLAS)
 • Cantitatea achizitionata

Punctele acumulate de reprezentantii Participanţilor vor fi actualizate în contul fiecarui Participant in aplicatia de pe site-ul www.meseriada.ro saptamanal, cu punctele corespunzatoare dovezilor de achizitie trimise saptamana anterioara.

Fiecarui Produs Participant la Programul de fidelizare ii corespunde un număr de puncte, conform Anexa 2 a prezentului regulament.

Pe parcursul Programului de fidelizare, în funcţie de achizitiile de Produse Participante, participanţii la Program vor putea folosi punctele acumulate pe site-ul www.meseriada.ro  pentru a comanda premii, cu ajutorul formularului de comanda, completandu-l integral si corect.

Lista premiilor este disponibila online pe www.meseriada.ro si include urmatoarele categorii de premii: vouchere electronice, electrocasnice, echipamente de lucru, scule electrice si scule de mana. Stocul de produse este limitat, astfel incat lista premiilor poate suferi modificari in functie de disponibilitatea produselor.

Punctele acumulate de un Participant în cadrul unei luni şi neconsumate în luna respectivă se vor reporta şi in următoarele luni, până la epuizare, dar nu mai târziu de 31.12.2023. După această dată, punctele neconsumate nu mai pot fi valorificate.

Pe măsura ce se opteaza pentru anumite premii, din punctajul total al Participantului se scade valoarea punctelor utilizate.

Premiile alese de Participanţi, vor fi expediate prin curier la adresa de livrare indicata de reprezentantul Participantului, trecuta in formular, în maximum 15 de zile lucratoare de la data selectarii (respectiv de la data primirii de catre Organizatori a formularului de comanda online) si vor fi predate pe baza unei facturi cu valoare 0 emisa catre Participant de catre Create Direct SRL – compania aleasa de catre Organizator pentru gestiunea logistica a programului. In cazul in care premiul ales este un voucher, acesta va fi transmis in format electronic, pe adresa de mail comunicata de Participant.

Incepand cu 1 ianuarie 2023, in vederea acordarii punctelor vor fi luate în considerare toate bonurile fiscale si facturile fiscale incarcate in termen 90 de zile de la data emiterii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Programul de fidelizare orice Participant care are un comportament fraudulos sau care aduce prejudicii Programului.

Dovezile de achizitie admise in acest Program sunt bonurile fiscale sau facturile fiscale primite in urma achizitiei produselor CESAL si ATLAS.

Fiecare dovada de achizitie inscrisa in Program, aduce Participantului puncte, conform ACT ADITIONAL din 14.09.2022 atasate prezentului Regulament.

 

 

 

 

 

ACT ADITIONAL

Din: 04.11.2022

la

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998 decide urmatoarele modificari la Regulament:

 

ART. 5. MODUL DE DESFĂŞURARE A PROGRAMULUI

Acumularea de puncte

Participantii la acest Program de fidelizare vor acumula puncte prin incarcarea pe site-ul www.meseriada.ro a bonului fiscal sau, prin trimiterea prin WhatsApp a dovezii de achizitie (fotografia) bonului fiscal, la numarul de telefon 0728.188.812.

 

 

ACT ADITIONAL

Din: 19.10.2022

la

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

In perioada 20 octombrie 2022 – 30 Noiembrie 2022, Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998 va organiza o campanie de dublare de puncte valabila pentru urmatoarele produse participante:

Nr. crt.

Denumire produs

NR. PUNCTE

NR. PUNCTE DUBLE

1

Atlas Adeziv ULTRA GEOFLEX 25 KG

10

20

2

Atlas Adeziv ULTRA ALB GEOFLEX 25 kg

12

24

3

Atlas Adeziv GEOFLEX EXPRESS

10

20

 

In campanie de dublare de puncte sunt valabile documentele de achizitie (bon sau factura) cu data de emitere intre 20 Octombrie – 30 Noiembrie 2022, incarcate pana cel tarziu pe 30 Noiembrie 2022, inclusiv si care contin unul sau mai multe produse participante din lista de mai sus.

 

ACT ADITIONAL

Din: 14.09.2022

la

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998 decide urmatoarele modificari la Regulament: 

Lista produselor participante şi punctajul aferent fiecărui produs:

 

Nr. crt.

DENUMIRE PRODUS

NR. PUNCTE

1

ATLAS Adeziv ULTRA GEOFLEX 25 KG

10

2

ATLAS Adeziv GEOFLEX ALB 25 KG

8

3

ATLAS Adeziv GEOFLEX 25 kg

6

4

ATLAS Glet polimeric GTA 18 kg

12

5

ATLAS Hidroizolatie WODER E 5 kg

12

6

ATLAS Vopsea latex PROWHITE 10 L

24

7

ATLAS Vopsea siliconica SALTA 10 L

30

8

ATLAS TENCUIALA SILICONICA 25 kg

30

9

ATLAS Amorsa CERPLAST 5 KG

5

10

ATLAS Amorsa CERPLAST 15 KG

15

11

ATLAS Grund ULTRAGRUNT 5 kg

20

12

ATLAS Grund GRUNTO-PLAST 5 kg

7

13

ATLAS Grund GRUNTO-PLAST 20 kg

20

14

CESAL Hidroizolatie HYDROLASTIK 16 KG

30

15

CESAL Amorsa DYSPERBIT 10KG

10

16

CESAL Adeziv ELASTIK ALB 20 KG

10

17

CESAL Adeziv ELASTIK 20 KG

10

18

CESAL Sapa AUTO-NIVEL RAPID 25 KG

6

19

CESAL Glet FIN GLET 20 KG

5

20

CESAL Glet umplere BASIC GLET 20 KG

3

21

CESAL CHIT ROST 2 kg

2

22

CESAL Adeziv UNIVERSAL ALB  20 KG

4

23

CESAL Adeziv UNIVERSAL 25 KG

3

24

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN 25 KG

1

25

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN1 ALB 25 KG

3

26

CESAL Adeziv GELFLEX 25 KG

4

27

CESAL Amorsa UNI GRUND 5 L

5

28

CESAL Amorsa UNI GRUND 1 L

1

29

CESAL Adeziv GIFIX 20KG

4

30

ATLAS Adeziv ULTRA ALB GEOFLEX 25 kg

12

31

ATLAS Adeziv GEOFLEX EXPRESS

10

32

Atlas Mortar de reparatii ZW 330

7

 

 

ACT ADITIONAL

Din: 31.12.2021

la

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998 decide urmatoarele modificari la Regulament:

 

Art.1 Programul de fidelizare MESERIADA se prelungeste pana la data de 31.12.2022.

Art.2 Punctele acumulate de un Participant în cadrul unei luni şi neconsumate în luna respectivă se vor reporta şi in următoarele luni, până la epuizare, dar nu mai târziu de 31.12.2022.

Art.3 În vederea acordarii punctajului vor fi luate în considerare toate bonurile fiscale si facturile fiscale emise pana la data 31.12.2022.

 

Lista produselor participante şi punctajul aferent fiecărui produs:

Nr. crt. DENUMIRE PRODUS NR. PUNCTE
1 ATLAS Adeziv ULTRA GEOFLEX 25 KG 10
2 ATLAS Adeziv GEOFLEX ALB 25 KG 8
3 ATLAS Adeziv GEOFLEX 25 kg 6
4 ATLAS Glet polimeric GTA 18 kg 12
5 ATLAS Hidroizolatie WODER E 5 kg 12
6 ATLAS Vopsea latex PROWHITE 10 L 24
7 ATLAS Vopsea siliconica SALTA 10 L 30
8 ATLAS TENCUIALA SILICONICA 25 kg 30
9 ATLAS TENCUIALA SILICATICA 25 kg 30
10 ATLAS Amorsa CERPLAST 5 KG 5
11 ATLAS Amorsa CERPLAST 10 KG 10
12 ATLAS Amorsa CERPLAST 15 KG 15
13 ATLAS Grund ULTRAGRUNT 5 kg 20
14 ATLAS Grund GRUNTO-PLAST 5 kg 7
15 CESAL Hidroizolatie HYDROLASTIK 16 KG 30
16 CESAL Amorsa DYSPERBIT 10KG 10
17 CESAL Adeziv ELASTIK ALB 20 KG 10
18 CESAL Adeziv ELASTIK 20 KG 10
19 CESAL Sapa AUTO-NIVEL RAPID 25 KG 6
20 CESAL Glet FIN GLET 20 KG 5
21 CESAL Glet umplere BASIC GLET 20 KG 3
22 CESAL CHIT ROST 2 kg 2
23 CESAL Adeziv UNIVERSAL ALB  20 KG 4
24 CESAL Adeziv UNIVERSAL 25 KG 3
25 CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN 25 KG 1
26 CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN1 ALB 25 KG 3
27 CESAL Adeziv GELFLEX 25 KG 4
28 CESAL Amorsa UNI GRUND 5 L 5
29 CESAL Amorsa UNI GRUND 1 L 1
30 CESAL GIFIX Adeziv Fixare Gipscarton  20 kg 4
31 ATLAS Grund GRUNTO- PLAST 20 kg 20

 

 

 

 

ACT ADITIONAL

Din: 01.02.2021

la

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

 

Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998 decide urmatoarele modificari la Regulament:

 1. Articolul 4 – Dreptul de participare va avea urmatorul continut:

Programul de fidelizare este dedicat exclusiv mesterilor (activitatea profesionala in domeniul constructiilor, amenajarilor si renovarilor). Au dreptul de participare toate persoanele fizice sau juridice, utilizatori finali ai produselor participante in Programul de fidelizare care au implinit varsta de 18 ani si care, in perioada 01.02. 2021 - 31.12.2021 achizitioneaza Produse Participante dintre cele mentionate in Anexa 2 la Regulament si care se inscriu in Program pe site-ul https://meseriada.ro,(denumit in continuare “Participant”).

Nu pot participa la acest Program de fidelizare: parteneri contractuali directi ai Cesal SA., revanzatori ai produselor Cesal si Atlas, angajati  ai:  partenerilor contractuali, revanzatorilor, Cesal SA. si angajati ale celorlalte companii implicate în organizarea şi desfăşurarea programului de fidelizare (agentie de publicitate, etc.) precum si rudele acestora de gradul I si II.

Participarea la prezentul Program de fidelizare are valoare de acceptare integrală şi liber consimţită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparţine în exclusivitate persoanei fizice care îndeplineşte condiţiile impuse de Regulament.

 1. Articolul 5 - Modul de desfasurare a programului, sectiunea Acumularea de puncte va avea urmatorul continut:

Incepand cu 1 februarie 2021 Participantii la acest Program de fidelizare pot acumula puncte prin trimiterea dovezii de achizitie care poate fi, la alegerea Participantului, bon fiscal sau factura fiscala.

Dovada de achizitie (fotografia bonului fiscal sau a facturii fiscale) poate fi incarcata pe www.meseriada.ro accesand sectiunea “Incarca Dovada Achizitie”, sau trimitand-o prin aplicatia WhatsApp, la numarul de telefon 0799.000.800.

Fotografia trebuie sa fie clara, astfel incat sa fie indentificate cu usurinta urmatoarele date:

 • Seria si numarul bonului fiscal
 • Seria si numarul facturii fiscale
 • Data emiterii
 • Numele magazinului
 • Denumirea completa a produsului/produselor achizitionate (CESAL, ATLAS)
 • Cantitatea achizitionata

Punctele acumulate de reprezentantii Participanţilor vor fi actualizate în contul fiecarui Participant in aplicatia de pe site-ul www.meseriada.ro la fiecare inceput de saptamana cu punctele castigate conform dovezilor de achizitie trimise saptamana anterioara.

Fiecarui Produs Participant la Programul de fidelizare ii corespunde un număr de puncte, conform Anexa 2 a prezentului regulament.

Pe parcursul Programului de fidelizare, în funcţie de achizitiile de Produse Participante, participanţii la Program vor putea folosi punctele acumulate pe site-ul www.meseriada.ro  pentru a comanda premii, cu ajutorul formularului de comanda, completandu-l integral si corect.

Lista premiilor este disponibila online pe www.meseriada.ro si include urmatoarele categorii de premii: vouchere de cumparaturi, electrocasnice, echipamente de lucru, scule electrice si scule de mana. Stocul de produse este limitat, astfel incat lista premiilor poate suferi modificari in functie de disponibilitatea produselor.

Punctele acumulate de un Participant în cadrul unei luni şi neconsumate în luna respectivă se vor reporta şi in următoarele luni, până la epuizare, dar nu mai târziu de 31.12.2021, sau, in cazul prelungirii programului, pana la data anuntata in Actul aditional de prelungire. După această dată, punctele neconsumate nu mai pot fi valorificate.

Pe măsura ce se opteaza pentru anumite premii, din punctajul total al Participantului se scade valoarea punctelor utilizate.

Premiile alese de Participanţi, vor fi expediate prin curier la adresa de livrare indicata de reprezentantul Participantului, trecuta in formular, în maximum 15 de zile lucratoare de la data selectarii (respectiv de la data primirii de catre Organizatori a formularului de comanda online) si vor fi predate pe baza unei facturi cu valoare 0 emisa catre Participant de catre Create Direct SRL – compania aleasa de catre Organizator pentru gestiunea logistica a programului. In cazul in care premiul ales este un voucher emag, acesta va fi transmis in format electronic, pe adresa de mail comunicata de Participant.

În vederea acordarii punctajului vor fi luate în considerare toate bonurile fiscale emise incepand cu data de 11.11.2020 si pana pe data de 31.12.2021, si toate facturile fiscale incepand cu data de 01.02.2021 si pana pe data de 31.12.2021 sau, in cazul prelungirii programului, pana la data anuntata in Actul aditional de prelungire.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Programul de fidelizare orice Participant care are un comportament fraudulos sau care aduce prejudicii Programului.

Dovezile de achizitie admise in acest Program sunt bonurile fiscale si facturile fiscale primite in urma achizitiei produselor CESAL si ATLAS.

Fiecare dovada de achizitie inscrisa in Program, aduce Participantului puncte, conform Anexei 2 atasate prezentului Regulament.

In eventualitatea unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestia vor incerca sa le solutioneze in primul rand pe cale amiabila.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui program de fidelizare. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii prin mijloace frauduloase, Organizatorii vor sesiza organele competente.

         2. Anexa 2 va avea urmatorul continut:

Lista produselor participante şi punctajul aferent fiecărui produs:

Nr. crt.

DENUMIRE PRODUS

NR. PUNCTE

1

ATLAS Adeziv ULTRA GEOFLEX 25 KG

10

2

ATLAS Adeziv GEOFLEX ALB 25 KG

8

3

ATLAS Adeziv GEOFLEX 25 kg

6

4

ATLAS Glet polimeric GTA 18 kg

12

5

ATLAS Hidroizolatie WODER E 5 kg

12

6

ATLAS Vopsea latex PROWHITE 10 L

24

7

ATLAS Vopsea siliconica SALTA 10 L

30

8

ATLAS TENCUIALA SILICONICA 25 kg

30

9

ATLAS TENCUIALA SILICATICA 25 kg

30

10

ATLAS Amorsa CERPLAST 10 KG

10

11

ATLAS Grund ULTRAGRUNT 5 kg

20

12

ATLAS Grund GRUNTO-PLAST 5 kg

7

13

CESAL Hidroizolatie HYDROLASTIK 16 KG

30

14

CESAL Amorsa DYSPERBIT 10KG

10

15

CESAL Adeziv ELASTIK ALB 20 KG

10

16

CESAL Adeziv ELASTIK 20 KG

10

17

CESAL Sapa AUTO-NIVEL RAPID 25 KG

6

18

CESAL Glet FIN GLET 20 KG

5

19

CESAL Glet umplere BASIC GLET 20 KG

3

20

CESAL CHIT ROST 2 kg

2

21

CESAL Adeziv UNIVERSAL ALB  20 KG

4

22

CESAL Adeziv UNIVERSAL 25 KG

3

23

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN 25 KG

1

24

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN1 ALB 25 KG

3

25

CESAL Adeziv GELFLEX 25 KG

4

26

CESAL Amorsa UNI GRUND 5 L

5

27

CESAL Amorsa UNI GRUND 1 L

1

28

CESAL GIFIX Adeziv Fixare Gipscarton  20 kg

4

29

ATLAS Grund GRUNTO- PLAST 20 kg

20

 

 

Regulamentul oficial al Programului de fidelizare

MESERIADA

11 Noiembrie 2020 – 31 Decembrie 2021

 

ART. 1. ORGANIZATORII PROGRAMULUI DE FIDELIZARE

Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) este S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998.

Campania este organizata prin intermediul Create Direct SRL, cu sediul social in Bucuresti, sector 1, Str. Siriului nr. 42-46, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/13124/2004, CUI RO 16678558, fiind furnizor de servicii pentru activitatile logistice necesare desfasurarii Programului de fidelizare.

Programul de fidelizare se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează “Regulamentul”). Termenii şi condiţiile prezentului Regulament, aşa cum sunt prezentate mai jos sunt obligatorii pentru toţi participanţii la Programul de fidelizare.

Organizatorul îşi rezervă dreptul, in cazuri exceptionale, de a modifica Regulamentul, aducând la cunoştinţa publicului modificarile.

ART. 2. DURATA ŞI ARIA DE DESFĂŞURARE A PROGRAMULUI

Programul de fidelizare MESERIADA, va fi organizat și se va desfășura în perioada 11.11.2020 – 31.12.2021 (”Durata Programului”), cu posibilitatea de prelungire. Programul de fidelizare se esfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si este valabil la achizitia produselor marca CESAL si ATLAS – conform Anexei 2 a prezentului Regulament.

 

ART. 3. MĂRCILE ŞI PRODUSELE PARTICIPANTE

Mărcile şi produsele participante in cadrul programului (denumite în cele ce urmează ”Produsele Participante”) sunt prezentate în Anexa 2 a prezentului Regulament, cat si pe site-ul https://meseriada.ro/, la sectiunea “Produse si puncte”.

 

ART. 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Programul de fidelizare este dedicat exclusiv mesterilor (activitatea profesionala in domeniul constructiilor, amenajarilor si renovarilor). Au dreptul de participare toate persoanele fizice, utilizatori finali ai produselor participante in Programul de fidelizare care au implinit varsta de 18 ani si care, in perioada 11.11.2020 - 31.12.2021 achizitioneaza Produse Participante dintre cele mentionate in Anexa 2 la Regulament si care se inscriu in Program pe site-ul https://meseriada.ro,(denumit in continuare “Participant”).

Nu pot participa la acest Program de fidelizare angajatii CESAL SA, angajati ai clientilor cu contract activ CESAL, sau ai celorlalte companii implicate în organizarea şi desfăşurarea programului de fidelizare (agentie de publicitate, etc.) precum si rudele acestora de gradul I si II.

Participarea la prezentul Program de fidelizare are valoare de acceptare integrală şi liber consimţită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparţine în exclusivitate persoanei fizice care îndeplineşte condiţiile impuse de Regulament.

ART. 5. MODUL DE DESFĂŞURARE A PROGRAMULUI

Inscrierea in Program

Pentru a se inscrie in acest Program de fidelizare, persoanele care indeplinesc conditiile mentionate la Art.4, vor accesa site-ul www.meseriada.ro , vor completa datele solicitate la accesarea paginii „Cont Nou” si vor alege o parola.

Dupa prima logare, participantul la Programul de fidelizare trebuie sa completeze integral formularul continand datele personale (Nume, Prenume, telefon mobil, email, adresa). Dupa completarea integrala a formularului, contul va deveni activ, iar participantul este inscris in Program.

În cazul în care este uitată parola contului, aceasta se poate recupera accesând pagina de Login, secțiunea „Am uitat parola”. Participantul va primi informațiile de acces prin SMS la numarul de telefon cu care acesta a fost înregistrat.

Acumularea de puncte

Participantii la acest Program de fidelizare vor acumula puncte prin incarcarea pe site-ul www.meseriada.ro a bonului fiscal sau, prin trimiterea prin WhatsApp a dovezii de achizitie (fotografia) bonului fiscal, la numarul de telefon 0799.000.800.

Poza trebuie sa fie clara, astfel incat sa fie indentificate cu usurinta urmatoarele date:

 • Seria  si numarul bonului fiscal
 • Data emiterii
 • Numele magazinului
 • Denumirea completa a produsului/produselor achizitionate (CESAL, ATLAS)
 • Cantitatea achizitionata

Punctele acumulate de reprezentantii Participanţilor vor fi actualizate în contul fiecarui Participant in aplicatia de pe site-ul www.meseriada.ro la fiecare inceput de saptamana cu punctele castigate conform dovezilor de achizitie trimise saptamana anterioara.

Fiecarui Produs Participant la Programul de fidelizare ii corespunde un număr de puncte, conform Anexa 2 a prezentului regulament.

Pe parcursul Programului de fidelizare, în funcţie de achizitiile de Produse Participante, participanţii la Program vor putea folosi punctele acumulate pe site-ul www.meseriada.ro  pentru a comanda premii, cu ajutorul formularului de comanda, completandu-l integral si corect.

Lista premiilor este disponibila online pe www.meseriada.ro si include urmatoarele categorii de premii: vouchere de cumparaturi, electrocasnice, echipamente de lucru, scule electrice si scule de mana. Stocul de produse este limitat, astfel incat lista premiilor poate suferi modificari in functie de disponibilitatea produselor.

Punctele acumulate de un Participant în cadrul unei luni şi neconsumate în luna respectivă se vor reporta şi in următoarele luni, până la epuizare, dar nu mai târziu de 31.12.2020, sau, in cazul prelungirii programului, pana la data anuntata in Actul aditional de prelungire. După această dată, punctele neconsumate nu mai pot fi valorificate.

Pe măsura ce se opteaza pentru anumite premii, din punctajul total al Participantului se scade valoarea punctelor utilizate.

Premiile alese de Participanţi, vor fi expediate prin curier la adresa de livrare indicata de reprezentantul Participantului, trecuta in formular, în maximum 15 de zile lucratoare de la data selectarii (respectiv de la data primirii de catre Organizatori a formularului de comanda online) si vor fi predate pe baza unei facturi cu valoare 0 emisa catre Participant de catre Create Direct SRL – compania aleasa de catre Organizator pentru gestiunea logistica a programului. In cazul in care premiul ales este un voucher emag, acesta va fi transmis in format electronic, pe adresa de mail comunicata de Participant.

În vederea acordarii punctajului vor fi luate în considerare toate bonurile fiscale emise incepand cu 11.11.2020 si pana pe data de 31.12.2021, sau, in cazul prelungirii programului, pana la data anuntata in Actul aditional de prelungire.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Programul de fidelizare orice Participant care are un comportament fraudulos sau care aduce prejudicii Programului.

Dovezile de achizitie admise in acest Program sunt bonurile fiscale primate in urma achizitiei produselor CESAL si ATLAS.

Fiecare dovada de achizitie inscrisa in Program, aduce Participantului puncte, conform Anexei 2 atasate prezentului Regulament.

Valorificarea Punctelor

Punctele acumulate pot fi valorificate prin achizitia de premii. Aceste premii pot fi obtinute online pe website-ul www.meseriada.ro din contul personal al Participantului, accesat pe baza numarului de telefon si a parolei alese;

Numărul total al premiilor va fi estimat la sfârşitul perioadei Programului, în funcţie de numărul de Participanţi care îndeplinesc condiţiile de acordare a premiilor.

Pretul premiilor din Programul de fidelizare pe www.meseriada.ro este exprimat in puncte.

Orice reclamatie cu privire la eventuale probleme de livrare a premiilor se face in maximum 30 de zile calendaristice de la data plasarii comenzii de catre Participant.

ART. 6. CONDIŢII DE VALIDARE

Pentru ca un Participant sa primeasca premiile disponibile, acesta trebuie sa indeplineasca următoarele condiţii:

Să îndeplinească toate condiţiile privind dreptul de participare, asa cum sunt specificate la Art. 4 din Regulament;

Să fie de acord cu termenii si conditiile de participare in program si sa isi deschida contul de inscriere in program;

Să achiziţioneze în perioada Programului, Produsele Participante la Program;

Să consume punctele acumulate prin comandarea de produse din catalogul de premii virtual www.meseriada.ro , pana la 31.12.2021, sau, in cazul prelungirii Programului, pana la data anuntata in Actul aditional de prelungire.

ART. 7. Limitele raspunderii Organizatorului

Organizatorul programului de fidelizare nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, urmatoarele:

7.1. Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website (de exemplu, dar fara a se limita la) defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;

7.2. Situatiile in care reprezentantii Participantilor inscriu pe website date incorecte, cum ar fi denumirea incompleta a unui produs.

7.3. Pierderile, intarzierile sau orice alte probleme intampinate pe parcursul Programului de fidelizare, cauzate de furnizorul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa acceseze www.meseriada.ro .

7.4. Intreruperile / disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens;

7.6. Produsele achizitionate pe baza punctelor vor fi insotite de certificate de garantie si orice cerere de remediere va fi adresata de catre Participant direct producatorului respectivului produs conform termenilor si conditiilor din certificatul de garantie emis de respectivul producator;

7.7. Situatiile in care premiul ales de un Participant nu se mai afla pe stoc la momentul comenzii;

Câştigătorii punctelor nu pot opta pentru primirea contravalorii acestora în bani sau în alte obiecte decat cele aflate in lista de site-ul dedicat Programului şi nici nu pot solicita modificarea caracteristicilor tehnice ale acestora.

 

Art. 8 FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, si a carui aparitie ii pune in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament fie ca este o situatie de forta majora, fie ca este un caz fortuit, va exonera Organizatorul de obligatia indeplinirii obligatiilor asumate prin prezentul Regulament.

Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea programului de fidelizare, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor lor pentru perioada in care situatia de forta majora se mentine. Pentru ca aceasta clauza sa produca efecte, Organizatorul este obligat sa comunice Participantilor survenirea starii de forta majora ori a cazului fortuit in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia acestora.

Art. 9. LITIGII SI FRAUDE

In eventualitatea unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestia vor incerca sa le solutioneze in primul rand pe cale amiabila.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui program de fidelizare. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii prin mijloace frauduloase, Organizatorii vor sesiza organele competente.

Art. 10. TAXE ŞI IMPOZITE

Organizatorul CESAL SA se obligă să calculeze şi să vireze, daca va fi cazul, impozitul datorat pentru veniturile sub formă de premii obţinute de către Participanti cu valoare de peste 600 Ron, în conformitate cu reglementările Codului Fiscal în vigoare.

 

Art. 11. REGULAMENTUL PROGRAMULUI DE FIDELIZARE

Regulamentul de participare/desfăşurare este disponibil în mod gratuit pe intreaga perioada a programului de fidelizare oricărui solicitant pe website-ul www.meseriada.ro .

 

Art. 12. ÎNCETAREA PROGRAMULUI DE FIDELIZARE

Prezentul program de fidelizare poate înceta în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie caz de forţă majoră sau caz fortuit sau în cazul schimbării cadrului legislativ, astfel încât organizarea şi desfăşurarea concursului cu caracter promoţional să nu mai fie permisa de lege.

 

Art. 13. DIVERSE

Orice participant care doreste sa reclame Organizatorilor fapte legate de desfasurarea campaniei este incurajat sa se adreseze imediat dupa constatarea faptei pe care doreste sa o reclame organizatorului SC CESAL SA cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845.

Fac parte integranta din acest Regulament urmatoarele documente:

Anexa 1 – Prelucrarea datelor cu caracter personal

Anexa 2 – Lista Produselor Participante la promotie si punctajul aferent   

 

 

            

 

ANEXA nr. 1 la Regulamentul Oficial al Programului

“MESERIADA”

- Informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal -

 

1. Date privind operatorul de date cu caracter personal si imputernicitul

In vederea desfasurarii Programului de fidelizare MESERIADA, datele cu caracter personal ale utilizatorilor vor fi prelucrate de catre:

CESAL SA (denumita in continuare "Operatorul"),

prin intermediul Create Direct SRL, cu sediul in Str. Siriului, nr. 42-46, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/13124/2004, Cod unic de inregistrare RO 16678558, in calitate de imputernicit al Operatorului (denumita in cele ce urmeaza “Imputernicit”).

Datele de contact ale Operatorului pentru nelamuriri sau exercitarea drepturilor de catre persoanele vizate cu privire la datele cu caracter personal sunt urmatoarele:

CESAL SA persoana de contact Loredana Chisvasi, cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, email: lchisvasi@cesal.ro .

 

2. Categorii de date cu caracter personal procesate in cadrul Campaniei

In cadrul Campaniei, Operatorul va colecta urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 1. Numele si prenumele Participantului
 2. Adresa email
 3. Numar de telefon mobil
 4. Adresa
 5. CNP

3. Scopul procesarii

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor la Campanie vor fi prelucrate de catre Operator prin intermediul Imputernicitului in vederea:

 • organizarii si desfasurarii Campaniei;
 • atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale si financiar contabile ale Operatorului;
 • transmiterea de comunicări comerciale;

4. Temeiul juridic al prelucrarii

Datele vor fi prelucrate in temeiul consimtamantului si/ sau al interesului legitim, in situatia acceptarii de catre persoana vizata a participarii la Programul de fidelizare si, in consecinta, a respectarii Regulamentului.

 

5. Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate in cadrul Campaniei de catre Operator vor fi dezvaluite Imputernicitului Operatorului - CREATE DIRECT SRL. Este posibil ca datele cu caracter personal sa fie dezvaluite si in cazurile in care Operatorului ii va fi pus in vedere, in temeiul legii, de catre o autoritate publica sa comunice aceste date. In asemenea situatii Imputernicitul va notifica de indata atat Operatorul cat si persoana vizata despre aceasta situatie.

 

6. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal ale Participantilor vor fi stocate pe toata durata de desfasurate a campaniei si pe o perioada de 3 ani de la incheierea campaniei.

Datele cu caracter personal ale Participantilor care au valorificat puncte, vor fi stocate de catre Operator conform prevederilor legale aplicabile in materie financiar-contabila, respectiv 10 (zece) ani de la data incheierii exercitiului financiar in care a avut loc plata impozitului din premii.

La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul va sterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare, impunand Imputernicitului obligatii similare.

Datele cu caracter personal ale Participantilor care nu au valorificat puncte vor fi distruse de catre Imputernicit in termen de 3 ani de la incheierea Programului, ele fiind utilizate conform consimtamantului agreat de fiecare utilizator, pana la momentul distrugerii acestora.

 

7. Drepturile persoanelor vizate

In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Operatorul asigura utilizatorilor, pe durata Programului de fidelizare urmatoarele drepturi:

 1. dreptul de retragere a consimtamantului cu privire la prelucrare, in orice moment, fara ca aceasta sa afecteze legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;
 2. dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal;
 3. dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;
 4. dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal
 5. dreptul la restrictionarea prelucrarii;
 6. dreptul de a se opune prelucrarii, exceptand cazul in care dispozitii legale prevad contrariul;
 7. dreptul la portabilitate a datelor;
 8. dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Utilizatorii isi pot exercita drepturile mentionate anterior fie apeland numarul de telefon 0728 188 812, fie printr-o cerere scrisa, datata, semnata si adresata Operatorului la adresa din: ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, sau prin transmiterea acesteia la adresa de e-mail: lchisvasi@cresal.ro .

8. Protectia datelor cu caracter personal apartinand copiilor

Intrucat la Programul de fidelizare pot participa exclusiv persoanele fizice sau persoanele fizice autorizate cu varsta de minim 18 ani la data inceperii Programului, nu vor fi prelucrate si stocate date apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani. In situatia in care Operatorul/ Imputernicitul primeste date cu caracter personal apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani, aceste date vor fi imediat sterse/ distruse de pe mijlocele de prelucrare si stocare ale Operatorului/ Imputernicitului. In cazul in care un parinte sau un titular al autoritatii parintesti notifica prelucrarea unor date cu caracter personal apartinand unor persoane cu varsta mai mica de 18 ani, Operatorul va sterge/ distruge imediat aceste date de pe mijlocele de prelucrare si stocare.

 

9. Securitatea datelor cu caracter personal

Operatorul se obliga sa implementeze masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator datelor cu caracter personal apartinand utilizatorilor la Programul de fidelizare MESERIADA. Operatorul se obliga sa impuna Imputernicitului obligatii similare. La evaluarea nivelului adecvat de securitate se va tine seama in special de riscurile prezentate de prelucrarea datelor cu caracter personal, generate in special, in mod accidental sau ilegal, de distrugerea, pierderea, modificarea, divulgarea neautorizata sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate.

Prin participarea la Campanie, utilizatorii isi exprima acordul cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal catre Operator si/ sau societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii, in scopul includerii acestor date cu caracter personal in baza de date a Operatorului operata de catre Imputernicit, in scopul participarii la Campanie, identificarii si validarii ca si utilizator, inmanarii si primirii premiului.

 

10. Modificarea politicii de prelucrare a datelor cu caracter personale

Operatorul are dreptul de a modifica prezenta Anexa la Regulament oricand pe durata desfasurarii Campaniei, numai in cazul in care se descopera masuri mai eficiente pentru protejarea si securizarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate si fara a afecta drepturile si libertatile acestora. Orice astfel de modificare va fi publicata pe site-ul Operatorului si / sau al Campaniei, respectiv va fi adusa la cunostinata utilizatorilor prin aceleasi mijloace prin care au fost incunostintate cu privire la Regulament. 

 

11. Alte prevederi

Datele personale ale utilizatorilor la Campanie vor fi procesate in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. (UE) 2016/679 („GDPR”). privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

 

 

 

 

Anexa 2

la regulamentul oficial al Programului de fidelizare MESERIADA al societatii CESAL SA.

 

Lista produselor participante şi punctajul aferent fiecărui produs:

Nr. crt.

DENUMIRE PRODUS

NR. PUNCTE

1

ATLAS Adeziv ULTRA GEOFLEX 25 KG

10

2

ATLAS Adeziv GEOFLEX ALB 25 KG

8

3

ATLAS Adeziv GEOFLEX 25 kg

6

4

ATLAS Glet polimeric GTA 18 kg

12

5

ATLAS Hidroizolatie WODER E 5 kg

12

6

ATLAS Vopsea latex PROWHITE 10 L

24

7

ATLAS Vopsea siliconica SALTA 10 L

30

8

ATLAS TENCUIALA SILICONICA 25 kg

30

9

ATLAS TENCUIALA SILICATICA 25 kg

30

10

ATLAS Amorsa CERPLAST 10 KG

10

11

ATLAS Grund ULTRAGRUNT 5 kg

20

12

ATLAS Grund GRUNTO-PLAST 5 kg

7

13

CESAL Hidroizolatie HYDROLASTIK 16 KG

30

14

CESAL Amorsa DYSPERBIT 10KG

10

15

CESAL Adeziv ELASTIK ALB 20 KG

10

16

CESAL Adeziv ELASTIK 20 KG

10

17

CESAL Sapa AUTO-NIVEL RAPID 25 KG

6

18

CESAL Glet FIN GLET 20 KG

5

19

CESAL Glet umplere BASIC GLET 20 KG

3

20

CESAL CHIT ROST 2 kg

2

21

CESAL Adeziv UNIVERSAL ALB  20 KG

4

22

CESAL Adeziv UNIVERSAL 25 KG

3

23

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN 25 KG

1

24

CESAL Adeziv THERMOPLUS 2IN1 ALB 25 KG

3

25

CESAL Adeziv GELFLEX 25 KG

4

26

CESAL Amorsa UNI GRUND 5 L

5

27

CESAL Amorsa UNI GRUND 1 L

1

 

Inregistrare membru

Bine ai revenit, intra in cont !
Resetare parola

Cont Nou

Bine ai venit! Inregistreaza-te pentru a accesa toate informatiile Campaniei!


Vizualizati aici TERMENII ȘI CONDIȚIILE
Exemplu telefon: +40758804668