• 0728 188 812
  • Livrare gratuita

Regulament promotie

Regulamentul oficial de participare la concursul Meseriada


“Raspunde corect si poti castiga” din perioada 19.05 – 22.05.2023

1.    Organizatorul concursului
    Organizatorul Programului de fidelizare MESERIADA (denumit in continuare „Program de fidelizare”) S.C. CESAL S.A. cu sediul in ORADEA, Calea Borsului nr. 31C, telefon/fax 0259 452 845, Cod fiscal RO10094592, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/73/1998, decide organizarea unui concurs cu 3 premii, desfasurat pe pagina de Facebook Meseriada.

Decizia de derulare a concursului conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi.

2.    Durata concursului: 19.05.2023 – 22.05.2023 ora 12 AM

3.    Descriere concurs :  Te provocăm să participi alături de noi la un concurs cu 3 premii , care constau fiecare intr-un echipament de vara in valoare de 700 puncte Meseriada.

4.    Mecanism

    Raspunde corect la intrebarea noastra “ Cum se numeste adezivul pentru placari utilizat de catre mester in videoclip?”, din clipul cu titlul “ Iubita negociaza  cel mai bine” postat de Meseriada;

    Eticheteaza 2 prieteni la aceasta postare.

    Toate raspunsurile CORECTE vor participa la extragerea aleatorie care va avea loc prin “Giveaway Facebook”. Raspunsurile incorecte sau care nu sunt insotite de etichetarea a 2 persoane, nu vor fi luate in considerare.


    Concursul se termină în data de 22.05.2023, ora României 12 AM

    Alegerea câștigatorilor va avea loc în data de 22.05.2023, dupa finalizarea concursului, prin extragerea aleatorie desafsurata prin aplicatia “Giveaway Facebook”.

    Acordarea premiilor va fi condiționata de respectarea tuturor condițiilor de participare și anume:

•    Participantul să fi raspuns corect la intrebare;

•    Participantul să fi etichetat cel putin 2 persoane

 

5.    Încetarea concursului

Concursul se încheie în data de 22.05.2023, ora 12 AM , ora României.

6.    Validarea premiilor

    Validarea premiilor se face de către organizator, Cesal Meseriada, dupa extragea aleatorie prin aplicatia “Giveaway Facebook” si verificarea indeplinirii conditiilor mentionate mai sus.


Organizatorul isi rezervă dreptul de a nu acorda premiile Participanților care încalcă condițiile de participare la concurs. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in cazul unor tentative de inselaciune, alte tentative care ar putea afecta imaginea acestui concurs.


7.    CONFIDENTIALITATEA SI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceast concurs participantii sunt de acord cu includerea datelor lor personale in baza de date a Organizatorului si folosirea acestor date in vederea primirii ocazionale de oferte si invitatii speciale la evenimente, informari asupra campaniilor curente din partea Organizatorului.
Organizatorul se angajeaza sa nu dezvaluie datele personale ale participantilor unei terte parti.
Participantilor la aceasta Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea privind protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Orice participant isi poate exercita aceste drepturi, in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului.
Orice participant are dreptul de a cere, in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului, excluderea din baza de date a acestuia. Organizatorul se obliga sa inceteze procesarea datelor personale ale petitionarului din momentul primirii unei astfel de cereri.
Organizatorul concusului “Raspunde corect si poti castiga” este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. _31498_la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal.

Regulamentul oficial de desfășurare a campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe site-ul www.meseriada.ro

 

Organizator,

CESAL SA
Director Marketing – Loredana Mada
 

Inregistrare membru

Bine ai revenit, intra in cont !
Resetare parola

Cont Nou

Bine ai venit! Inregistreaza-te pentru a accesa toate informatiile Campaniei!


Vizualizati aici TERMENII ȘI CONDIȚIILE
Exemplu telefon: +40758804668