• 0728 188 812
  • Livrare gratuita

Intrebari frecvente

1. Ce este MESERIADA

MESERIADA este un program de fidelizare dedicat exclusiv meseriasilor ce isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul constructiilor, amenajarilor si renovarilor. Meseriasii sunt recompensati in puncte in urma achizitiilor de produse marca CESAL si ATLAS, iar punctele pot fi utilizate pentru a achizitiona premiile listate pe site.

2. Cum ma inscriu in programul de fidelizare?

Pentru inscrierea in program accesati pe www.meseriada.ro sectiunea „Cont Nou”,  completati datele dumneavoastra si alegeti o parola.

3. Cum pot sa adun puncte?

Puteti primi puncte la achizitia produselor participante in program. Produsele participante si punctele aferente fiecaruia le puteti vizualiza accesand sectiunea „Produse si puncte”.

4. Cum primesc puncte?

Pentru a primi puncte trebuie sa faceti o poza lizibila bonului fiscal care dovedeste achitia produselor participante. Poza o incarcati pe site-ul www.meseriada.ro accesand „Incarca document”, sau o trimiteti prin WhatsApp la numarul de telefon 0728.188.812. Bonul fiscal va fi procesat in termen de 7 zile de la data trimiterii si punctele vor fi incarcate in contul dumneavoastra in saptamana ulterioara trimiterii.

5. In caz ca fac mai mult de o achizitie intr-o zi, cate puncte primesc?

Primiti puncte ori de cate ori achizitionati produse participante in program si incarcati bonurile fiscale in site, sau le trimiteti prin WhatsApp.

6. Daca am trimis acelasi bon de doua ori, ce trebuie sa fac?

Chiar daca ati trimis de doua ori acelasi bon, al doliea bon va fi invalidat. Nu puteti primi puncte de doua ori pentru aceeasi achizitie.

7. Cum pot sa verific situatia punctelor acumulate?

Punctele acumulate sunt afisate vizibil pe site atunci cand sunteti logat in contul dumneavoastra.

8. Cum utilizez punctele acumulate?

Punctele acumulate le puteti transforma in premii. Accesati sectiunea „Premii”, alegeti premiul, il puneti in cos si trimiteti comanda.

9. Cat timp sunt valabile punctele acumulate?

Punctele acumulate sunt valabile pe toata perioada programului, pana la 31.12.2022, sau, in cazul in care se prelungeste programul de recompensare, pana la data mentionata in Actul Aditional de prelungire.

10. Mi-am schimbat numarul de telefon/adresa; ce trebuie sa fac sa imi pastrez/transfer punctele?

Numarul de telefon este folosit ca unic identificator in acest program. Daca va schimbati numarul de telefon trebuie sa va inscrieti din nou in program accesand sectiunea „Cont Nou”. Adresa o puteti schimba oricand in „Contul Meu”, nu este nevoie sa deschideti un cont nou.

11. In cat timp primesc comanda?

Comanda dumneavoastra va veni prin curier in maxim 15 zile. In cazul in care alegeti vouchere emag, voucherul va fi trimis in format electronic la adresa de mail comunicata la sectiunea „Contul Meu”.

12. Cat costa livrarea?

Livrarea este gratuita indiferent de premiul si cantitatea acestuia.

Inregistrare membru

Bine ai revenit, intra in cont !
Resetare parola

Cont Nou

Bine ai venit! Inregistreaza-te pentru a accesa toate informatiile Campaniei!


Vizualizati aici TERMENII ȘI CONDIȚIILE
Exemplu telefon: +40758804668